G-Z2C83F8ND5
 
yoripuntnl-amsterdam-8_edited_edited_edited.jpg

MATERIAAL & VERZORGING

Roestvrij staal

De meeste van onze armbanden zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit is een duurzaam materiaal dat sterk is, lang meegaat en geen tekenen van verkleuring vertoont. Daarnaast is het materiaal nikkelvrij, waardoor je er geen allergische reactie van kunt krijgen.

Hoewel we altijd afraden om te douchen, zwemmen of slapen met de sieraden, zijn deze activiteiten mogelijk met onze roestvrijstalen armband. De beplating van dit materiaal blijft lang mooi en verkleurt niet.

14KARAAT

Goud is een waardevol metaal dat bij normaal gebruik niet zal oxideren of verkleuren. Het is een zeer stijlvol materiaal, dat zeer sterk is en niet verkleurt. Wel kunnen je gouden sieraden op den duur hun glans verliezen door bijvoorbeeld het vet op je huid, wat natuurlijk zonde is.

U kunt uw doffe, gouden sieraden gemakkelijk weer laten glanzen door een tandenborstel en een niet-schurend schoonmaakmiddel te gebruiken om uw gouden sieraden voorzichtig op te poetsen. Vermijd contact met bleekmiddel en andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen, omdat dit het goud kan verkleuren

Koord

Onze armbanden worden met de hand gemaakt van een sterk satijnen koord. De armband opent door de knopen naar buiten te schuiven en sluit door de knopen naar binnen te schuiven.

Tips

Gebruik geen vettige crèmes of oliën in combinatie met de sieraden

Stel de sieraden niet bloot aan vocht

Spuit geen parfum rechtstreeks op de sieraden

Niet mee slapen